• Jarný zber papiera- vyhodnotenie

          • V jarnom zbere papiera sme vyzberali takmer 10 ton starého odpadového papiera. Samozrejme zber sme vyhodnotili a tu sú výsledky: 

            V súťaži tried si 1. miesto vybojovala trieda 5.A, ktorá nazberala 1556 kg, v priemere 82kg na žiaka. 

            V súťaži jednotlivcov bola najúspešnejšia Emily Kováčová z 5.A triedy, ktorá odovzdala 1115kg papiera.

            Podrobné výsledky nájdete tu:  Zber_papiera-jar_2024.xlsx

          • POĎAKOVANIE ZA DOD

          • Ďakujeme Vám všetkým, ktorí ste prijali naše pozvanie na Dni otvorených dverí našej školy. Chceme sa poďakovať našim kolegyniam a kolegom, ktorí pripravili triedy, vyzdobili a upratali všetky priestory a pomáhali pri príprave a realizácii edu-workshopov, tvorivých dielní prípravu jedla a nápojov, predaja tovaru a cukroviniek, dozorov, za sprevádzanie hostí alebo upratovanie po akcii. Ďakujeme všetkým žiakom, ktorí vystupovali v programe, podieľali sa na príprave a priebehu DOD (bolo ich veľa).

            Špeciálne sa chceme poďakovať CZUŠ Vrbové a skupine MASLO za prípravu a realizáciu krásneho programu našej akcie, ako aj pani Ivane Jankovičovej, manželom Michalovi a Veronike Jankovičovej, pani Prvej a Dubayovej za realizáciu tvorivých dielní.

            Poďakovanie patrí Obci Chtelnica, pani Lucii Bokorovej - COOP Jednota, Potravinám First - Jozef Piačka, Baru Tribúna - Marek Turanský.

            Sme radi, že Deň otvorených dverí sa vydaril, mohli sme sa stretnúť, zabaviť sa a spomínať na časy, kedy rodičia boli žiakmi.

          • DOD (Deň otvorených dverí) 2024

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album DOD (Deň otvorených dverí) 2024.

            8.6. sa uskutočnil v našej škole DOD s množstvom edukačných (matematika, fyzika, cudzie jazyky, geografia), tvorivých workshopov (maľovanie na tvár, hrnčiarsky kruh, navliekanie korálkov, šitie), aktivít v ŠKD, pasovanie prvákov za čitateľov knižnice. Na pódiu sme videli žiakov ZUŠ, o dobrú náladu sa zaslúžila aj ich skupina MASLO. Pripravené bolo bohaté občerstvenie ako živánska, cukrová vata, langoše, vafle a rôzne druhy nápojov.