• OZNAM O RIADITEĽSKOM VOĽNE

          • Na základe § 150 ods. 5 zákona 245/2008 Z.Z. v znení neskorších predpisov udeľujem riaditeľské voľno na obdobie od 20.12. (streda) do 22. 12. 2023 (piatok). Dôvodom je vysoký výskyt respiračných ochorení v základnej škole, vysoká absencia zamestnancov, následkom čoho nevieme zabezpečiť riadny chod  školy.

          • Poďakovanie - Vianočné trhy

          • Ďakujeme všetým, ktorí akýmkoľvek spôsobom pmohli k zrealizovaniu vianočných trhov našej školy: Obci Chtelnica za pripravenie priestoru a zastrešenie, sponzorom PD Chtelnica, Víno Sabo, rodičom za výrobky k predaju, deťom za prípravu vianočných dekorácií a ich predaj, kolegom za chutné dobroty a za čas, ktorý trávili prípravou a predajom na trhoch a najmä osobné nasadenie, aby sa akcia podarila.

            V neposlednom rade všetkým vám, ktorí ste prišli a podporili našu školu. Vyzberané peniaze sú určené na opravu žiackych toaliet.

            Ďakujeme!

          • VIANOČNÉ TRHY

          • Pozývame všetkých rodičov, žiakov a celú verejnosť na chtelnické vianočné trhy. V sobotu 9. 12. 2023 môžete zavítať aj do stánku našej školy, kde Vás čaká bohaté občerstvenie i predaj výrobkov vašich detí. Príďte sa pozrieť, čo vaše deti pripravili pre vás!

            Získané prostriedky budú určené na obnovu toaliet pre deti.

             

            Ďakujeme!

          • Úspech vybíjaná dievčatá

          • Dňa 7. 12. 2023 sa konalo okresné kolo vo vybíjanej dievčat. Naše žiačky Beblavá, Blažková, Fabianová, Chalková, Krajčovičová, Leščinská, Lukáčová, Majerníková, Mičová, Pňakovič, Rožičová, Virágová boli víťazmi súťaže a postúpili do vyššieho kola súťaže. Dievčatám gratulujeme a držíme palce v ďalšom kole.

          • DETI ZVIERATÁM

          • Žiaci siedmeho ročníka pozývajú všetkých, ktorí chcú podporiť zvieracie útulky. Pripravujú výrobky a občerstvenie. Akcia sa bude konať v priestore pri vchode. Výťažok bude venovaný útulkom v Trnave a Piešťanoch.

             https://cloud-3.edupage.org/cloud?z%3AOXsKhDheqjkKxhzXDWCehYGxwguurqtNqOE69bvB67S3uFBdmT0rPqjImxH%2FYC82

          • POĎAKOVANIE - PLAMIENOK - BURZA HRAČIEK

          • Chceme sa poďakovať za organizáciu a dary pri burze hračiek slovami, ktoré nám zaslali z hospicu Plamienok:

             

            "Chceli by sme sa zo srdca poďakovať za dar, ktorý sme od Vás dostali, neuveriteľných 303,20€. Ako ste nám napísali na poštový poukaz, išlo o burzu hračiek. Ďakujeme veľmi pekne, že ste si dali námahu a čas zorganizovať takúto milú akciu a vďaka štedrosti detí a ich hračkám ste nás mohli podporiť. Sme naozaj radi, že vediete žiakov k filantropii a učíte ich, že je potrebné myslieť aj na choré, zraniteľné a smútiace deti.

            V PLAMIENKU pomáhame nevyliečiteľne chorým deťom a ich rodinám už vyše 20 rokov a sme vďační, že nás ľudia registrujú. Veľmi si vážime, že sa rozhodli vyjadriť nám dôveru a podporu.

            Aj vďaka Vám budeme môcť naďalej pomáhať nevyliečiteľne chorým deťom a ich rodinám, aby mohli spolu tráviť čo najviac času doma, a nie v nemocnici. Takisto, vďaka darcom ako Vy, môžeme pomáhať deťom, dospievajúcim a dospelým po strate blízkeho v našom Centre smútkovej terapie."

            Mgr. Eva Tomčíková
            administrátorka individuálnych darcov a firiem

            plamienok_logo_1_small
            PLAMIENOK n. o.
            Zadunajská 6A
            851 01 Bratislava

            mobil: +421 903 602 090
            Tel.: +421 2 / 207 18 169
            E-mail:   tomcikova@plamienok.sk

            www.plamienok.sk

          • Oblečenie našej školy

          • Oznamujeme všetkým žiakom i priateľom školy, že od dnešného dňa do 20.12. 2023 sa otvára eshop s oblečením s logom našej školy. Môžete využiť prístup cez link:  www.kraloveskoly.cz/zschtelnica    .