• Koľko lásky sa zmestí... - POĎAKOVANIE

          • Milí rodičia, naši milí žiaciV mene organizátorov dobrovoľnej zbierky „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok“ by sme sa chceli srdečne poďakovať všetkým, ktorí sa s nami rozhodli zapojiť aj tento rok. ZŠ spolu s MŠ sa podarilo vyzbierať naozaj veľké množstvo krásnych krabičiek. S láskou v nich boli zabalené sladkosti, čaje, kávy, krížovky, milé drobnosti, mnohé ručne vyrábané ozdôbky, rukavice, ponožky, krížovky, knižky, kozmetika a najmä krásne pozdravy od detí. Krásne pomaľované krabice, ktoré určite vyčaria úsmevy na tvárach vyzdobili žiaci v ŠKD a žiaci 4.B.Dnes sme všetky krabičky, za výdatnej pomoci žiakov 5.A, odovzdali našej pridelenej koordinátorke, ktorej sa ledva zmestili do plného auta. Tá ich pred Vianocami odovzdá do zariadení pre seniorov v Jaslovských Bohuniciach a Voderadoch a aspoň v podobe fotiek nám zazdieľa atmosféru a radosť v očiach seniorov pri ich odovzdávaní.Touto cestou chceme poďakovať všetkým rodičom a vyučujúcim, ktorí sa s deťmi rozprávali o význame tejto akcie a povzbudzovali v nich empatiu, solidaritu a prosociálnosť. Lebo aj o tom by mali byť Vianoce.

          • Voľné pracovné miesto na zastupovanie počas PN

          • Informácie o pracovnom mieste

            Miesto výkonu práce

            Nám. 1. mája 3, Chtelnica

            Aprobácia: Matematika

            Termín nástupu: ihneď

            Predpokladaný termín ukončenia výberového konania: 1.12.2023

            Platové podmienky

            Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.

            Požiadavky na uchádzača

            Znalosť práce s PC: internet, kancelársky balík Office

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.

            Zastupovanie počas PN

            Kontaktné informácie

            Kontaktná osoba

            Andrej Hipík +421911494444

          • BURZA HRAČIEK

          • Dňa 24.11. 2023 organizujeme s deťmi burzu hračiek. Viac inormácií na plagáte:

            Ďakujeme za hračky. Výťažok z burzy bol 303,20€, bude zaslaný pre detský hospic prostredníctvom neziskovej organizácie Plamienok.

          • Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok

          • Aj tento rok sme rozhodli stať oficiálnym partnerom 6. ročníka celoslovenskej výzvy "Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok." Zapojenie je DOBROVOĽNÉ! Minulý rok sa nám spoločnými silami podarilo vyzbierať naozaj veľké množstvo krásnych krabičiek od srdca, ktoré určite vyčarili radosť a úsmev na tvárach seniorov v zariadeniach v Jaslovských Bohuniciach a Voderadoch.V rámci prevencie, ktorá je dôležitou súčasťou výchovno-vzdelávacieho procesu, sa snažíme so žiakmi otvárať témy týkajúce sa empatie a prosociálneho správania. Aj takéto akcie sú dôležitým príkladom toho, aké hodnoty sú živote dôležité. Tým, že spoločne pripravíme darček, ktorý poteší niekoho iného, obdarujeme vlastne aj sami seba.Ak sa rozhodnete s nami do výzvy zapojiť, chceli by sme vás poprosiť, aby ste krabičku pripravili podľa priložených pokynov - plagát v prílohe. Musí byť zabalená tak, aby sa dala otvoriť a skontrolovať. Dostali sme prosbu, aby sme do balíčkov nevkladali sviečky (ktoré si v zariadeniach nesmú zapáliť), vitamíny, lieky, či použitú kozmetiku či iné používané predmety. Ak by bolo možné spraviť krabičku so sladkosťami špeciálne pre diabetikov, boli by nám veľmi vďační.Balíčky prosíme odovzdať triednej učiteľke, alebo šk. psychologičke (miestnosť vedľa 5.A) v termíne najneskôr do 24.11.