• OSLAVY 50. VÝROČIA ŠKOLY

          • Chceme sa poďakovať všetkým návštevníkom osláv výročia školy. Svojou účasťou sme vytvorili slávnostnú atmosféru a podporili kredit našej školy.

            Ďakujem všetkým deťom, ktoré prišli i tým, ktoré vystupovali v programe. Ďakujem všetkým kolegyniam a kolegom, ktorí pripravovali slávnostný program i všetkým, ktorí zdobili svoje triedy, spoločné priestory školy, či pripravili posedenie pre bývalých učiteľov školy. Poďakovanie patrí aj všetkým, ktorí zostavovali ročenku jubilujúcej školy. Vďaka Vašej ovetavosti, venovanému času a prostriedkom bola slávnosť našej školy hodnotená na veľmi vysokej úrovni. Ďakujem všetkým bývalým učiteľom a ďalším pozvaným hosťom, ktorí sa zúčastnili na slávnosti.

            Ďakujem hudobnej skupine MASLO, CZUŠ Vrbové, osobitne p. Matejovi Slabému za sprievodný program našej oslavy a dizajn ročenky a darčekových predmetov a p. Petrovi Lukačovičovi za prípravu dokumentu o našej škole. Poďakovanie patrí všetkým, ktorí realizovali tvorivé dielne. 

            Chceli by sme sa poďakovať pracovníkom obce Chtelnica, ďalej sponzorom, ktorí nám pomohli s občerstvením (Tribúna, Pohostinstvo) i tým, ktorí pomáhali s čapovaním a občerstvením.

            Ďakujem všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom pričinili o dôstojný priebeh akcie, ako aj aktivít, ktoré jej predchádzali, či nasledovali.