• Štátna dotácia na stravu od 1. 5. 2023

          • Z dôvodu úpravy zákona o štátnych dotáciách žiadame rodičov žiakov, ktorí sa stravujú v školskej jedálni, aby vyplnili a odoslali Návratku v systéme EduPage, ktorá slúži ako žiadosť rodiča o štátnu dotáciu na stravu od 1. 5. 2023. Prosíme o odoslanie návratky do 14. 4. 2023. Návod prikladáme na konci tohto oznamu.

            Kto túto žiadosť neodovzdá, podľa zákona nemôže mať nárok na dotáciu a stravné bude musieť hradiť v plnej výške. Platenie réžie v sume 5 eur na žiaka a mesiac zostáva.

            Noví stravníci, ktorí by mali záujem o stravovanie od 1. 5. 2023 vyplnia, podpíšu a odovzdajú vedúcej šk. jedálne zápisný lístok, ktorý prikladáme tu zapisnyl.novy_ZS.docx .

            1. Návod v aplikácii: vpravo červené "+" -  "Žiadosť/Vyhlásenie" -  "Žiadosť o dotáciu na stravu Návratka" - dolu "Vyberte" dátum a hore stlačte červené pole "Podať žiadosť/vyhlásenie".

            2. Návod cez prihlásenie na webe: na úvodnej stránke po prihlásení dlaždica "Žiadosť/Vyhlásenie" - vpravo dolu červené "+", dlaždica "Žiadosť o dotáciu na stravu Návratka" - vyberte dátum -  v novom okne dolu zelené "uložiť".

            Bližšie informácie tu: Informacia_pre_rodica_dietata_alebo_fyzicku_osoba.docx