• Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok

          • Touto cestou by sme chceli poďakovať všetkým, ktorí sa rozhodli zúčastniť dobrovoľnej celoslovenskej výzvy „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok.“

            Spoločne sa nám podarilo vyzbierať množstvo skutočne krásnych krabičiek, ktoré okrem sladkostí, čajov, kávy, rukavíc, ozdôb či mnohých iných drobností a pozdravov obsahovali aj kúsok srdca. Všetky v najbližších dňoch doručíme dohodnutej koordinátorke akcie, ktorá ich odovzdá do zariadení pre seniorov v Jaslovských Bohuniciach a Voderadoch.

            Úlohou školy nie je deti len vzdelávať, ale aj sa spolupodieľať na formovaní ich osobnosti. Aj takýmito, naoko malými gestami, vieme spoločne dokázať, že empatia, solidarita a ľudskosť nikdy nevyjdú z módy, nech sa vo svete naokolo deje čokoľvek a v neposlednom rade poukázať na skutočné hodnoty a zmysel Vianoc.

            Ešte raz vám všetkým ďakujeme!

          • OZNAM O RIADITEĽSKOM VOĽNE

          • Na základe § 150 ods. 5 zákona 245/2008 Z.Z. v znení neskorších predpisov udeľujem riaditeľské voľno na štvrtok 22. 12. 2022. Dôvodom je vysoký výskyt respiračných ochorení v základnej škole, vysoká absencia žiakov a prevádzkové dôvody. Riadne vyučovanie trvá do stredy 21. 12. 2022 podľa rozvrhu hodín.

          • Zmena úhrad v základnej škole

          • Oznamujeme, že od nového roka sa úhrady menia nasledovne:

            1. Za pobyt dieťaťa v Školskom klube detí prispieva zákonný zástupca na čiastočnú úhradu výdavkov  mesačne na jedno dieťa sumu 10,- €, t.j. suma zostáva ako doteraz.

            2. Z dôvodu vydania nových finančných pásiem Ministerstvom školstva a vyšších nákladov na stravu sa menia poplatky za stravu nasledovne: VZN_3_2022__stravovanie_v_skolskych_jedalnach_(2).pdf


            Žiak 1. stupňa ZŠ - obed: 1,70 eur

            Žiak 2. stupňa ZŠ - obed: 1,90 eur

            Zamestnanci - obed: 2,40 eur

            Réžijný poplatok: 5 eur/mesiac.

          • Riaditeľské voľno

          • Na základe § 150 ods. 5 zákona 245/2008 Z.Z. v znení neskorších predpisov udeľujem riaditeľské voľno na obdobie od 6. 12. 2022 do 9. 12. 2022. Dôvodom je vysoký výskyt respiračných ochorení v základnej škole a vysoká chorobnosť žiakov (40,7 %). Situáciu sme komunikovali aj s RÚVZ v Trnave.