• Zápis detí do 1. ročníka základnej školy na šk. r. 2023/24

          • Zápis sa uskutoční v dňoch 3. a 4. apríla 2023 v čase od 14:00 hod. do 17:00 hod.v budove základnej školy.

            Na zápis treba prísť s dieťaťom a priniesť treba:

            -rodný list dieťaťa (iba k nahliadnutiu-netreba kópiu vytlačiť)

            -vytlačenú a obidvomi rodičmi podpísanú prihlášku (vyplníte ju na webovej stránke školy-    www.zschtelnica.edupage.sk- v hornom menu- viac-elektronická prihláška.

            PROSÍME PRI VYPĹŇANÍ EL. PRIHLÁŠKY POUŽÍVAŤ DIAKRITIKU (dĺžne, bodky, mäkčene, ale aj veľké písmená), VAMI ZADANÉ ÚDAJE SA NAHRÁVAJÚ DO SYSTÉMU.

            (Po odoslaní a potvrdení elektronickej prihlášky máte možnosť na stránke školy si rezervovať termín na zápis.)

            -v prípade, že zvažujete odklad povinnej šk. dochádzky, treba sa (najlepšie už pred zápisom) objednať do CPPPa P v Piešťanoch (t.č. 033 77 43423) alebo ŠPP vo Vrbovom (t.č. 033 77 92324).

            - ak malo dieťa v minulom šk. roku odloženú školskú dochádzku, je vhodné tiež absolvovať vyšetrenie v poradni, kde mu potvrdia školskú  zrelosť (môžete absolvovať ešte pred zápisom)

            - v prípade, ak vyznačíte záujem o ŠKD, treba vyplniť a priniesť aj priložený  Zapisny_listok_do_SKD(1).docx (ušetríte čas na zápise).

            Pri zápise je možnosť objednať a zaplatiť šk. potreby pre budúceho prváka (písanky, ceruzky, potreby na výtv. výchovu, prvú knihu...). Suma za pomôcky a prvú knihu je 27,76€.

            Zapísať treba všetky deti, ktoré sú narodené s dátumom od 1.septembra 2016 do 31.augusta 2017,aj deti, ktoré mali v minulom školskom roku odloženú povinnú školskú dochádzku.

          • Poďakovanie - karneval

          • Touto cestou sa chceme poďakovať za účasť na karnevale,  vytvorenie originálnych masiek či veselú zábavu. Poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom zapojili do organizácie karnevalu a podporili tak rekonštrukciu priestorov školy.

            Poďakovať sa chceme aj sponzorom - organizáciám a podnikateľom, ktorí prispeli finančne: Obecný úrad Chtelnica, Obecný úrad Nižná, Obecný úrad Kočín-Lančár, M. Lukáč, M. Horváth, J. Piačka - Potraviny, S. Blažko, B. Gerinec - Malženice, M. Vičan, J. Karásek- Dechtice, I. Roth, M. Bartošovič (ktorý vyzberal sponzorské príspevky), I. Zmeko - autoservis, B. Bocán, M. Hlavatovič, M. Krajčovič, J. Horváth, J. Uváček, I. Rožič, M. Bašnák, J. Tomaškovič, K. Piešťanská. Celková vyzberaná suma od sponzorov činila 840 eur.

            Ďakujeme!